Om oss

Välkommen till Ejakt AB och dess ägare\VD Joel. Ejakt AB är ett litet källarföretag som grundades år 2022 med fokus på försäljning av jaktrelaterade produkter. Företaget startades av Joel, en passionerad jägare med lång erfarenhet inom försäljning av jaktutrustning.

Joel har en ambitiös vision om att starta en fysisk jakthandel, men för att bygga upp det nödvändiga kapitalet börjar han med att etablera en e-handelsplattform som säljer jaktutrustning och tillbehör av högsta kvalitet. Ejakt AB strävar efter att erbjuda ett brett sortiment av produkter för jaktentusiaster, inklusive kläder, skor, tillbehör och allt annat du behöver för att få ut det mesta av dina jakter.

Trots att det är ett nytt företag, har Ejakt AB stor erfarenhet och kunskap inom jakt och allt som har med den att göra. Joel och hans team strävar efter att erbjuda produkter av högsta kvalitet till konkurrenskraftiga priser. Utöver försäljningen av produkter erbjuder Ejakt AB en utbildningsavdelning där jägare kan få råd kring säkerhet, jakteknik, viltvård och mycket mer. Utbildningsavdelningen kan även erbjuda skytte med instruktör för att hjälpa jägare att förbättra sina färdigheter och säkerhet.

Ejakt AB är dedikerat till sitt arbete och strävar efter att erbjuda det bästa för sina kunder. Om du har några frågor eller vill ha mer information om företaget eller dess produkter är du alltid välkommen att ta kontakt med oss. Vi ser fram emot att hjälpa dig att få ut det mesta av dina kommande jakter!